MICROPIGMENTAREA SPRANCENELOR

 

Buna fetelor!

Iata ca am introdus un nou serviciu la STUDIO FRESH,un serviciu pe care multe dintre voi il asteptati,iar acesta este MACHIAJUL SEMIPERMANENT AL SPRANCENELOR(denumiri similare-tatuaj semipermanent,micropigmentare).
Acum avem ocazia sa avem sprancenele asa  cum ni le-am dorit,mai pline,mai lungi,fara goluri,compacte dar in acelasi timp sa aiba aspect NATURAL.Tocmai din acest motiv am ales sa folosim aceasta metoda.
Noi folosim o metoda japoneza,pentru a crea armonia perfecta a sprancenelor.
Machiajul semipermanent il realizam folosind un instrument manual de specialitate,cu lame micro de unica folosinta.Pigmentii pe care ii folosim sunt de provenienta pur  naturala,nu dauneaza pielii si organismului,nu contin ingrediente din metal,nu isi schimba culoarea.
Cantitatea de pigment necesara o introducem cu mare atentie in piele cu ajutorul micro-lamei,lucru care ne ajuta sa cream imitatii de fire de par subtiri,clare si fine.
Pigmentii se introduc in stratul superficial al pielii,ca urmare iritatiile vor fi fine si clare,fara ca pigmentii sa se blureze sub piele.
Procedura incepe cu stilizarea sprancenelor,stabilirea formei dorite.Apoi zona care urmeaza a fi lucrata se anesteziaza cu un anestezic usor,dupa care se realizeaza machiajul semipermanent propriu zis.Durata procedurii variaza 30 minute-120 minute.
Machiajul semipermanent poate sa tina 1 an sau chiar mai mult,dupa care este necesara refacerea lui.
Prima sedinta de baza va fi insotita de o alta sedinta de retus,care va fi peste 3-4 saptamani dupa sedinta de baza.
ADINA-0745 459 422
MONI-0744 888 846

Comentarii