HIDRATAREA TENULUI

Buna dragii nostri!!!


Suntem in plina toamna,de care ne bucuram,insa trebuie sa tinem cont de anumite lucruri vizavi de tenul nostru care sufera si el schimbari o data cu schimbarea anotimpului!
Pe primul loc in aceasta perioada sta HIDRATAREA tenului,pe care trebuie sa o realizam cat mai constient!
Pentru o hidratare corecta este necesar sa ne  ingrijim tenul  cu produse potrivite atat acasa cat si la salon.
Tratamentul pentru HIDRATARE  in salon se realizeaza in 8-10 sedinte,in functie de starea tenuui.Sedintele se personalizeaza,frecventa lor poate fi  saptamanala,la doua,trei saptamani sau la o luna.
Tratamentul in cabinetul cosmetic are mai multe faze,dupa cum urmeaza:
Faza 1-curatirea tenului;
Faza 2-EXFOLIERE-imaginea clinica a tenului ne va conducela alegerea potrivita a procedurii(noi propunem peelingul enzimatic,phitopeelingul sau microdermabraziunea);


Faza 3-pregatirea tenului-aplicam pe zona de lucru ser pe care il alegem personalizat;se executa masaj facial pentru o buna penetrare a produsului,apoi se aplica masca hidratanta(varianta potrivita tenului)
                

Faza 4-HIDRATAREA-se ionizeaza cu polul negativ ser Colagen si Elastin,cateva minute pe toata suprafata de lucru,in cazul in care nu se pot folosi aparate pe curent,aplicam o masca aleasa personalizat.



Tratamentul pentru hidratre ACASA:
Dimineata si seara
1.Curatirea fetei si a gatului;
2.Ser si crema in functie de imaginea clinica a tenului
3.Masca hidratanta de 2-3 ori pe saptamana.


Pretul unui astfel de tratament este 150 lei.
Programari si informatii-0725.609.310


Sper ca va suntem de folos,iar daca doriti si altfel de informatii sau doriti o programare,va asteptam la   salon!!!!!!!!
Adina Zotinca



Comentarii