ADINA ZOTINCA

ADINA ZOTINCA
MAKEUP ARTIST SI AESTHETICIAN STUDIO FRESH
TRAINER SCOALA DE MACHIAJ ADINA ZOTINCAIn 1998 am absolvit cursul de cosmetica si machiaj profesional din cadrul scolii "CHRISTINE VALMY"...acesta a fost inceputul implinirii unui vis...acela de a avea propriul meu salon. A fost doar primul pas...ambitia m-a purtat pana in Germania unde mi-am perfectionat tehnicile profesand pentru 3 ani. Am considerat ca pot sa fac mai mult si am plecat in SUA pentru   o perioada, pentru a invata tehnici noi.

Din dorinta de a-mi perfectiona tehnicile de machiaj si de a invata noutatile aparute in domeniu, am ales sa studiez la o scoala renumita de pe coasta de vest a SUA,California, aproape de Hollywood, in Newport Beach: Cammua Couture Academy. Aceasta scoala am absolvit-o in martie 2011.

Cursul de la Cammua Couture Academy a constat in 2 module: un modul de beauty make-up(pentru film, fotografii color si alb-negru, machiaj pentru barbati, machiaj antiaging, runway make-up, high definition make- up pentru televiziune, machiaj Avant Garde- High Fashion, efecte speciale pentru film si tv, si machiajul de mireasa, tehnici de machiaj bollywood). Al doilea modul s-a axat pe utilizarea tehnicii de machiaj cu airbrush, o tehnica mai putin utilizata la noi, dar una cu avantaje multiple( acopera foarte bine imperfectiunile, timpul necesar efectuarii machiajului se reduce, cu airbrush-ul se pot realiza machiaje
deosebite, unicat, tip hifashion).

Acum am salonul pe care mi l-am dorit, un vis pentru care ma dedic trup si suflet si care imi aduce multe bucurii...si o nemaipomenita satisfactie atunci cand imi vad clientele plecand multumite de la mine, reintorcandu-se periodic.

Un alt vis implinit este SCOALA DE MACHIAJ ADINA ZOTINCA

Dorinta mea de a avea doar cliente multumite ma face sa imi doresc sa fiu mereu la curent cu noutatile din acest domeniu. Prin urmare particip in fiecare an la Congresul de Estetica Aplicata din Bucuresti, particip la seminarii si cursuri organizate de firmele de produse.

Aceasta sunt eu...Adina...esteticiana si artista make-up...in ceea ce priveste acest "aspect informatic"...blog-ul...lucrurile stau cu totul altfel...asa ca va rog sa nu fiti prea duri cu mine...sunt inca la inceput...mai am multe de invatat...dar toate pe rand. Orice parere e binevenita.


Comentarii